maanantai 26. toukokuuta 2014

287 - thulee...

Vaihdoin auton vajaa kaksi vuotta sitten. Vanhasta jäi taakkatelineet, jotka eivät uuteen autoon sovi. Taakkatelineitä tarvitaan talvisin hiihtomatkoilla. Tosin viimeiset kaksi talvea ajoimme toinen takapenkki kumolla, jotta sukset mahtuivat matkaan. Toimii se niinkin, pitäisikö siis seuraavaksi luopua suksiboksista. Jos ensin katsoisi läpi sen sisällön. Näitä nyt alkuun kaupataan Torilla, ja jos ei kauppa käy, niin muutetaan strategiaa.




2 kommenttia:

  1. Tämä blogi oli niin mielenkiintoinen löytö, että lisäsin linkkilistalleni, toivottavasti ei haittaa :) Mulla on samansuuntainen projekti, mutta vein kerralla 10 laatikollista kiertoon kirpputorille. Jos olisin laskenut yksittäiset pikkutavarat, ehkä niitä olisi yli sata :) Vielä riittää karsittavaa, omassa ja tuttavien varastossa, koska pieni koti on ehkä tullut jäädäkseen.

    VastaaPoista
  2. Eihän se 365 tavaran haaste niin mahdottomalta tunnu, mutta syystä tai toisesta tämä ei edisty tämän kummemmin. Mutta onneksi tämän edistymistä tulee seurattua... ja vieläpä julkisesti, muutenhan tämä jäisi helposti muiden aloitettujen, muttei lopetettujen projektien joukkoon.

    VastaaPoista